Toimituskulut alk. 2,90e / Ilmainen toimitus yli 80e ostoksiin ja Rauman lähialueella kotiinkuljetus. Lahjapaketointi kaupanpäälle!

Second hand

Löydät Second hand shopin nyt Instagramista @pikkuvakkasecondhand

Tuotteet löytyvät myös myymälästä.

Voimme postittaa tuotteet ostajille (kirje 3,70 / postipaketti 6,90)

 

Myyntijakson voit valita kahdesta
1) Pieni vaiva (hinta 10e+20% provisio)
Sis. tuotteiden kuvauksen, hintalappujen laiton, esillepanon ja reilun kuukauden myyntiaikaa. Myyjälle pieni vaiva tulee siitä, että listaat tuotteet ja hinnat paperille ylös.

2) Superhuoleton (hinta 0e+50% provisio)
Sis. Tuotteiden listauksen, hinnoittelun, tuotteiden kuvauksen, hintalappujen laiton, esillepanon ja reilun kuukauden myyntiaikaa. Eli tyhjennät vain vaatekaapin kassiin ja tuot meille.

Voit varata oman jakson Instagramin viestillä tai laittamalla sähköpostia info@koti-vakka.fi 
Hinta sisältää tuotteiden tarkistuksen, kuvaamisen, hintalappuja laiton ja esillepanon sekä vähintään kuukauden myyntiaikaa. Tuotteet ovat saatavilla sekä Instagramissa että myymälässä. Voimme myös hinnoitella tuotteet.

Myytävät tuotteet voi tuoda meille kaupalle tai voit myös postittaa vaatteet. Sovitaan varauksen yhteydessä tarkemmin.  

Myyntijakso on noin 1kk, myyntijakson pituus saattaa olla pidempi riippuen siitä, miten tuotteet ehditään kuvata. Jaksoon kuuluu aina vähintään 20 myyntipäivää, joina myymälämme on avoinna. Myyntijakson pituus on neuvoteltavissa.

Saat lomakkeen kaupalta tai sähköpostiisi. Lomakkeeseen merkitset kaikki myytävät tuotteet ja hinnat. Mikäli hinnoittelemme puolestasi, kirjoita lomakkeeseen tuotteet ja jos sinulla on joihinkin tuotteisiin vähimmäismyyntihinta. Pyrimme hinnoittelemaan tuotteet realistisesti.

Hinnoittele realistisesti, mieti mihin hintaan itse olisit kyseisen tuotteen valmis ostamaan. Näin edesautat kaupantekoa ja saat tilaa uusille ihanuuksille kaappiisi.

Tarkista tuote hyvin. Myymme vain ehjiä ja hyväkuntoisia tuotteita. Muista puhdistaa myös kengät ja muut tarvikkeet. Emme laita myyntiin tavaraa, joka on tahraista, rikkinäistä, nuhjuista, muodiltaan vanhentunutta tai muuten soveltumatonta myyntiin. Alla merkkilista jonka mukaisia tai samantyylisiä vaatteita, asusteita ja tuotteita otamme myyntiin. Voit tuoda hyväkuntoisia tuotteita myös muilta merkeiltä kuten Zara, Kappahl, H&M jne.

Voit koska tahansa laittaa alennus % tuotteillesi soittamalla tai lähettämällä meille viestin.

Mahdolliset jäljelle jääneet tuotteet ovat noudettavissa myymälästä 2 päivän kuluttua myyntijaksosi päätyttyä. Tuotteet tulee noutaa viimeistään viikon kuluttua myyntijakson päättymisestä. Voimme myös jatkokierrättää myymättömät tuotteet hyväntekeväisyyteen niin sovittaessa. Saat myyntivoittosi suoraan tilillesi joka on ilmoitettu lomakkeessa.

 

Meille voit aina soittaa tai laittaa viestiä jos on kysyttävää!

 

Mm. näitä otamme ilomielin myyntiin:

Aarrekid, Adidas original, Angulus, Bang Bang Copenhagen, Beau Hudson, Beau Loves, Billebeino, Bisgaard, Blaa, Bobo Choses, Bundgaard, CarlijnQ, Cienta, Costo, Condor, Converse, Dadamora, Dear sophie, Ecco, Elodie details, Emilie et ida, Ebbe, For minies and mommies, Gray Label, Gugguu, Hust and Claire, Hugo Loves Tiki, Hunter, Huxbaby, I Dig Demin, Kavat, Jamie Kay, Kaiko, Kiddow, Kukukid, Lucky Nro.7, Liewood, Lil jo & Vilja, Lumoan, Luppaset, Mainio, Makia, MarMar Copenhagen, Mayoral, Melton, Melli ecodesign, Metsola, Mini A Ture, Mile, Mini Rodini, Me&I, Molo, Marimekko, Monkind, Martinex, Name It, Nike, Nosupopsu, Noa Noa Miniature, Newbie, Nosh, Neulomo, Omin, Paccas, Papu, Petit Sofie Schnoor, Polarn o Pyret, Pompdelux, Puma, Racoon, Reima, R/H, Soft Gallery, Stonz, Story of Roo, Superfit, Ticket to Heaven, Taival, The Animals observatory, Brand, Timberland, Tinycottons, Valkama, Versonpuoti, Vimma, Wheat, YoZen ...............