Toimituskulut alk. 2,90e / Ilmainen toimitus yli 80e ostoksiin ja Rauman lähialueella kotiinkuljetus. Lahjapaketointi kaupanpäälle!

Second hand

 

LÖYTYYKÖ SINULTA MERKKIVAATTEITA JOTKA HALUAISIT MYYDÄ?

PIKKU-VAKASSA EI OLE ERIKSEEN MYYNTIPAIKKAA TAI PAIKKAMAKSUA. VOIT TUODA MEILLE LASTEN MERKKIVAATTEESI TAI VAIKKA VAIN YHDEN VAATTEEN MYYNTIIN JA MAKSAT SIITÄ AINOASTAAN MYYNTIPROVIISION 40%

MYYNTIAIKA TUOTTEELLE ON 1KK

MYYNTIPROVIISIO SISÄLTÄÄ:
Myyntipaikan,hintalappujen laiton, esillepanon ja kuukauden myyntiajan. Voit listata tuotteiden hinnat etukäteen tai voi jättää hinnoittelun myös meille.

Secondhan tuotteita voit tuoda suoraan myymälään, tai voit etukäteen ottaa yhteyttä Instagramin viestillä tai laittamalla sähköpostia info@koti-vakka.fi 

Saat lomakkeen kaupalta tai sähköpostiisi. Lomakkeeseen merkitset kaikki myytävät tuotteet ja hinnat. Mikäli hinnoittelemme puolestasi, kirjoita lomakkeeseen tuotteet ja jos sinulla on joihinkin tuotteisiin vähimmäismyyntihinta. Pyrimme hinnoittelemaan tuotteet realistisesti.

Tarkista tuote hyvin. Myymme vain ehjiä ja hyväkuntoisia tuotteita. Muista puhdistaa myös kengät ja muut tarvikkeet. Emme laita myyntiin tavaraa, joka on tahraista, rikkinäistä, nuhjuista tai muuten soveltumatonta myyntiin.

Voit koska tahansa laittaa alennus % tuotteillesi soittamalla tai lähettämällä meille viestin.

Mahdolliset jäljelle jääneet tuotteet ovat noudettavissa myymälästä 2 päivän kuluttua myyntijaksosi päätyttyä. Tuotteet tulee noutaa viimeistään viikon kuluttua myyntijakson päättymisestä. Voimme myös jatkokierrättää myymättömät tuotteet hyväntekeväisyyteen niin sovittaessa. Saat myyntivoittosi suoraan tilillesi joka on ilmoitettu lomakkeessa.

 

Meille voit aina soittaa tai laittaa viestiä jos on kysyttävää!

 

Mm. näitä otamme ilomielin myyntiin:

Aarrekid, Adidas original, Angulus, Bang Bang Copenhagen, Beau Hudson, Beau Loves, Billebeino, Bisgaard, Blaa, Bobo Choses, Bundgaard, CarlijnQ, Cienta, Costo, Condor, Converse, Dadamora, Dear sophie, Ecco, Elodie details, Emilie et ida, Ebbe, For minies and mommies, Gray Label, Gugguu, Hust and Claire, Hugo Loves Tiki, Hunter, Huxbaby, I Dig Demin, Kavat, Jamie Kay, Kaiko, Kiddow, Kukukid, Lucky Nro.7, Liewood, Lil jo & Vilja, Lumoan, Luppaset, Mainio, Makia, MarMar Copenhagen, Mayoral, Melton, Melli ecodesign, Metsola, Mini A Ture, Mile, Mini Rodini, Me&I, Molo, Marimekko, Monkind, Martinex, Name It, Nike, Nosupopsu, Noa Noa Miniature, Newbie, Nosh, Neulomo, Omin, Paccas, Papu, Petit Sofie Schnoor, Polarn o Pyret, Pompdelux, Puma, Racoon, Reima, R/H, Soft Gallery, Stonz, Story of Roo, Superfit, Ticket to Heaven, Taival, The Animals observatory, Brand, Timberland, Tinycottons, Valkama, Versonpuoti, Vimma, Wheat, YoZen ...............